Német foglalkozások gyerekeknek – KIKUS Magyarország Német Nyelviskola

A német nyelvtanulásba befektetni egy hosszú távú és mindenképpen megtérülő befektetés! Ráadásul, a német tanulás gyermekeinknek igazából egy nagy móka, ha szuper csoportban, más gyerekekkel együtt, minden pressziótól mentesen zajlik a fejlesztés, úgy, mint a KIKUS Magyarország foglalkozásain.

CSOPORTOS NÉMET FOGLALKOZÁSOK GYEREKEKNEK - ÁRAK

A kifejezetten az óvodás és kisiskolás korosztály számára fejlesztett módszerrel beszédcentrikus, csoportos német foglalkozásaink során általában 4-9 fővel dolgozunk, ezzel is biztosítva, hogy mindenki elegendő alkalommal szóhoz juthasson, gyakorolhasson! A csoportok minden esetben kis létszámúak, és minimum 4 fővel indulnak.

A tandíj havi és féléves rendszerességgel is fizethető. A csoportos foglalkozás ára, havi 4 alkalom német nyelvi fejlesztő órával: 14.990 Ft / hó/fő

A német tanulás gyerekeknek, mint mindannyiunknak, úgy a leghatékonyabb, ha folyamatosan, hónapokon keresztül rész veszünk a heti német foglalkozásokon. Ezért, ha ilyen elköteleződést vállal gyermekéért, és egyben kifizeti a fél éves, vagy az egész éves tandíjat akkor a következő kedvezményes árakat biztosítjuk:

1 hónap

havi fizetés esetén
15.990 Ft /hó/fő
  • havi 4 alkalom

6 hónap

egy összegben fizetve
90.000 Ft /fő
  • havi 4 alkalom

9 hónap

egy összegben fizetve
140.000 Ft /fő
  • havi 4 alklaom

EGYÉNI VAGY PÁROS NÉMET FOGLALKOZÁSOK GYEREKEKNEK

Ha esetleg célzottabb, egyénre szabottabb német foglalkozást keres gyermekének, akkor is jó helyen jár! A KIKUS Magyarország német nyelvi fejlesztő központban tanulhat gyermeke egyéni, vagy páros német nyelvi órákon is! Ezzel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken, hogy megbeszélhessük igényeit, terveit, és egyénre szabott német fejlesztési programot javasolhassunk gyermeke számára.