KIKUS GYIK

Semmire. Minden segédanyagot, eszközt biztosítunk.

Erről egyénileg érdemes érdeklődni.

A környező utcákban térítés ellenében lehet parkolni.

Igen. Hamar bele fog rázódni a lurkó. Célunk, hogy már az első órán sikerélménye legyen.

A nyelvi fejlesztés kizárólag németül folyik.

A szülőket szeretettel várjuk a nyílt napjainkon, családi rendezvényeink. Az órán azonban csak a gyerkőcökkel szeretnénk foglalkozni. Ha ott van egy anyuka, mami, apu, akkor a gyermek másként viselkedik. Ez ronthatja a fogékonyságát.

A gyerekek az év végén kapnak egy oklevelet, hogy hány órán vettek részt.

Nem előírás, de bizonyára segíti a gyermek fejlődését.

Nagy hangsúlyt fektetünk az ismétlésre. Önnek csupán az a dolga, hogy dicsérje, biztassa a gyermeket, hogy örömmel jöjjön a Kikusba.

Az óra alatt van lehetőségük a gyerekeknek szükség szerint kimenni a mosdóba vagy felfrissíthetik magukat egy pohár vízzel. Egy ivószünet elegendő szokott lenni.

Nincs kapacitásunk gyerekenként egy-egy kimaradt óra pótlására. Negyedévente, vagy félévkor, illetve év végén egy-egy alkalmat, valószínűleg egy szombat délelőtti időpontot fel fogunk ajánlani a kihagyott óráért cserébe.

Átutalással lehetséges a fejlesztést fizetni. Ebben az esetben előre utalás lehetséges.

Heti egy alkalommal számoljanak. Egyelőre hétfőn 16 óra, csütörtökön 16.30-tól veszi kezdetét a foglalkozás. Amennyiben többször szeretné fejlesztésre hozni gyermekét erre egyedi ajánlatot kell kérni.

Törekszünk a kis létszámot csoportra. A maximális létszám 5 fő/ csoport.

Természetesen igen, előre egyeztetett időpontban. Ez a tanfolyamon túli költséget jelent.

Nem, írniuk nem kell, hiszen többnyire beszélünk, színezünk, rajzolunk, zenét hallgatunk, tornázunk.

A foglalkozásra csupán a gyerekeket várjuk. A szülőknek lehetőségük van megtekinteni az órát a nyílt napon, illetve az egyéb, külön meghirdetett programok alkalmával.
Ennek egyszerű oka van: a gyermek teljesen másként viselkedik, amennyiben a szülő is vele van. Köszönjük megértésüket!

Természetesen, sőt kérjük is az óra lemondását e-mailen lehetőleg az óra előtt 24 órával, amennyiben gyermeke beteg lett vagy valami közbe jön Önöknek.

Mivel havi díjas a fejlesztés, így nincs mit visszafizetni. A hiányzásokat jelöljük és negyed évente egy plusz alkalmat biztosítunk a pótlásra, ami előre meg lesz hirdetve.

Nem ingyenesek. Mint minden órára, az első órára is lelkiismeretesen készülünk, a várt korosztálynak megfelelő tematikával.