Német felnőtteknek is! – 1.0

Örömmel tapasztaltuk, hogy a gyermekek mellett a felnőttek is német tanulásra adták a fejüket!

Az eddig méltatlanul mellőzött német mára már reneszánszát éli. Felnőtt fejjel ráadásul már tudjuk, hogy mekkora fába vágjuk a fejszénket. Tiszta sor, hogy tanulni kell. E nélkül nem megy. A német mindamellett, hogy egy szép (igenis szép! J) nyelv, még logikus is. A logika mellett minden egyes szabályhoz rengeteg kivételt fogunk találni, de ez így gyönyörű.

Mindannyian tanultunk már nyelvet, nyelveket, így mindenkinek határozott elképzelése van arról, hogy neki mi a legmegfelelőbb tanulási forma. Van, aki a sok résztvevős csoportokat kedveli van, aki csak online szeret tanulni, vannak olyanok is, akik 2-3 fős csapatokban érzi a legaktívabbnak magát, s van, aki szerint csak magántanárnál lehet jól fejlődni.

Hatalmas boldogsággal adjuk hírül, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel megnyitottuk német nyelvi képzésünket a felnőttek részére is!

A helyszín változatlan: Margit körút 25/a! Köszönjük a bizalmat!

A Kikus módszeres gyermekeknek szóló képzéssel szemben ezek az órák egy fősek, hatvan percesek. Az oktatás nem csak németül zajlik. Nagy hangsúlyt fektetünk a magyarázatra, a kiejtésre és a szókincsre.

Szabad időpontok még:

Hétfő: 15:00-16:00

Csütörtök: 15:00-16:00

További információ: +36 20 662 4569

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük